کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



طرز تهیه بال های تند

گروه غذا: 

فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1/4 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • به میزان لازم پودر سیر و پودر فلفل قرمز

سس و چاشنی

  • 1/4 پیمانه سس تند

مواد اصلی

  • 1/2 پیمانه آرد
  • 10 عدد بال مرغ
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
  • 1/4 پیمانه کره

روش تهیه طرز تهیه بال های تند

  1. فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .
  2. مرغ ها را در مواد گذاشته و بمدت 60 دقیقه فریز کنید .
  3. روغن را در ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
  4. کره و سس تند و فلفل و پودر سیر را روی شعله کم بگذارید تا گرم شود و کره آب شود.
  5. بال ها را سرخ کنید . سپس در مواد سس بگذارید روی حرارت بماند و سپس سرو کنید.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید