طرز تهیه بال های تند

گروه غذا: 
غذای اصلی

فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1/4 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • به میزان لازم پودر سیر و پودر فلفل قرمز

سس و چاشنی

  • 1/4 پیمانه سس تند

مواد اصلی

  • 1/2 پیمانه آرد
  • 10 عدد بال مرغ
  • به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
  • 1/4 پیمانه کره

روش تهیه طرز تهیه بال های تند

  1. فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .
  2. مرغ ها را در مواد گذاشته و بمدت 60 دقیقه فریز کنید .
  3. روغن را در ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
  4. کره و سس تند و فلفل و پودر سیر را روی شعله کم بگذارید تا گرم شود و کره آب شود.
  5. بال ها را سرخ کنید . سپس در مواد سس بگذارید روی حرارت بماند و سپس سرو کنید.

بالا