طرز تهیه بال های تند
گروه غذا:
غذای اصلی
ایرانی
مرغ
تند
فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .
مواد اولیه
برای
2
نفر
ادویجات
1/4
قاشق چایخوری
پاپریکا
1/4
قاشق چایخوری
فلفل قرمز
1/4
قاشق چایخوری
نمک
به میزان لازم
پودر سیر و پودر فلفل قرمز
سس و چاشنی
1/4
پیمانه
سس تند
مواد اصلی
1/2
پیمانه
آرد
10
عدد
بال مرغ
به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
1/4
پیمانه
کره
روش تهیه طرز تهیه بال های تند
فلفل قرمز و پاپریکا و نمک و آرد را باهم مخلوط کنید .
مرغ ها را در مواد گذاشته و بمدت 60 دقیقه فریز کنید .
روغن را در ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
کره و سس تند و فلفل و پودر سیر را روی شعله کم بگذارید تا گرم شود و کره آب شود.
بال ها را سرخ کنید . سپس در مواد سس بگذارید روی حرارت بماند و سپس سرو کنید.
بالا