کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



ران مرغ تندوری

گروه غذا: 

بسیار خوش طعم و خوش خوراک و البته با ظاهری بسیار جذاب 

 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1 قاشق چایخوری گشنیز ساییده شده
  • 1 قاشق چایخوری زیره ساییده شده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 6 عدد ران مرغ
  • 1 لیوان ماست
  • 1 عدد پیاز
  • 2 عدد سیر
  • 1 عدد فلفل سبز
  • 2 قاشق سوپخوری آب‌لیمو
  • به میزان لازم روغن
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی

روش تهیه ران مرغ تندوری

  1. مرغ‌ها را بشورید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ‌ها شیارهایی ایجاد کنید سپس ران‌های مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب‌نمک سرد قرار دهید . در این مدت ظرف را داخل یخچال قرار دهید .
    برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز و سیر و ماست و آب‌لیمو و ادویه‌ها را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند .
    ران‌های مرغ را از ظرف آب‌نمک خارج کرده و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید . تا تمام سطح مرغ‌ها به سس آغشته شود . سپس به مدت حداقل هشت ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ‌ها خوب مزه دار شوند .
    پس از استراحت مرغ‌ها را از کیسه فریزر خارج کنید . فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغ‌ها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند .
    برای طعم و رنگ بهتر پس از ۱۵ دقیقه مرغ‌ها را از فر خارج کنید و به سس آغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید .
    می‌توانید مرغ‌ها را با جوجه‌گردان فر کباب کنید یا مرغ‌ها را در تابه کباب کنید

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید