کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد


تیلاپیا با سس پنیر خامه‌ای

گروه غذا: 

این غذا درعین‌حال که خیلی سریع آماده میشه ، خیلی هم ساده و راحت درست میشه ، میتونه جزو غذاهای رژیمی و سلامت هم باشه . البته این غذا هم میتونه با برنج سرو بشه و یک غذای کامل و بسیار خوشمزه خواهید داشت .

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 1 قاشق سوپخوری ادویه لیمو فلفلی

مواد اصلی

  • 4 عدد فیله تیلاپیا
  • به میزان لازم روغن مایع
  • 4 قاشق سوپخوری روغن جامد ذوب‌شده
  • 2 قاشق سوپخوری آب‌لیموترش
  • 2 قاشق سوپخوری پیازچه ریز شده
  • 4 قاشق سوپخوری پنیر خامه‌ای
  • 5 قاشق سوپخوری آب‌لیمو ترش
  • 2 قاشق سوپخوری پیازچه ریز شده

روش تهیه تیلاپیا با سس پنیر خامه‌ای

  1. - فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید . البته ماهی را داخل ماهیتابه و روی حرارت هم می‌توانید تهیه کنید .
    - کف سینی فر و یا ماهیتابه را چرب کنید و فیله ماهی‌ها را کف آن قرار دهید . روی فیله‌ها کمی روغن اسپری کنید .
    - با قاشق کمی از روغن جامد ذوب‌شده روی فیله‌ها بریزید و روی آن‌ها را هم از 2 قاشق غذاخوری آب‌لیمو ترش ها بریزید . سپس ادویه لیمو فلفل و درنهایت 2 قاشق پیازچه ریز شده را روی فیله‌ها بپاشید .
    - فیله‌ها را برای حدود 15 دقیقه در فر بگذارید و یا اگر از ماهیتابه و شعله استفاده می‌کنید تا وقتی‌که گوشت ماهی راحت با چنگال جدا شود بپزید .
    - درزمانی که ماهی در فر و یا روی حرارت است در یک ظرف پنیر خامه‌ای و 5 قاشق غذاخوری آب‌لیمو ترش تازه و 2 قاشق غذاخوری پیازچه‌ی ریز شده را باهم مخلوط‌کنید و هم بزنید اگر ظرفی که انتخاب کردید مناسب مایکروفر است به مدت 1 دقیقه و 10 ثانیه در مایکروفر بگذارید و اگرنه می‌توانید برای حدود 5 دقیقه روی شعله قرار دهید و پس‌ازآن از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا کاملاً مخلوط و یکنواخت شود .
    - حالا حتماً فیله ماهی‌ها هم آماده است . آن‌ها را در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید گذاشته و با قاشق از سسی که آماده کردید روی آن بریزید .
  2.    نکته : اگر ماهی را داخل سینی فر میپزید بهتر است برای کف سینی و روی ماهی از فویل آلومینیوم استفاده کنید .
  3. این کار هم کمک میکند که ماهی رطوبتش را حفظ کرده و خشک نشود و هم اینکه تمیز کردن سینی فر راحت تر خواهد بود .

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید