کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 

دوره های حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

دوره های غیر حضوری آموزشگاه

نمایش بیشتر برای مشاهده تمامی دوره ها کلید شیفت را نگهدارید مشاهده تمام موارد

امیر عسگر دوست

سوابق کاری امیر عسگر دوست 

دوره های اموزشی این استاد

نام سطح تاریخ انتشار
آموزش سس براق فرانسوی 2017-03-22 06:34:00
کیک شکلات عسل 2017-03-22 06:34:00
دسر موس توت فرنگی به همراه آموزش سس براق 1970-01-01 00:00:00
سس براق فرانسوی 2017-03-22 06:34:00
دسر موس توت فرنگی 1970-01-01 00:00:00
کیک پایه اسفنجی 2017-03-22 06:34:00
دوره کیک ساز تر ساز 2017-03-22 06:34:00
پاند کیک 2017-03-22 06:34:00
جفت کردن و خامه کشی کیک 2017-03-22 06:34:00
کیک رنگین کمان 2017-03-22 06:34:00
پای کیک مارمالادی 2017-03-22 06:34:00
چیز کیک شکلاتی 2017-03-22 06:34:00
دسر موس کارامل یا فندق 2017-03-22 06:34:00
چیز کیک یخچالی 2017-03-22 06:34:00
کیک هویج 2017-03-22 06:34:00
دوره دسر مدرن و دیزاین کیک 2017-03-22 06:34:00
پای سیب 2017-07-05 09:15:27
روش صحیح فرم دهی خامه قنادی 2017-07-13 05:59:55
کیک جنگل سیاه 2017-03-22 06:34:00
ماربلد برانیز 2017-03-22 06:34:00

دستورات غذا بر اساس مواد غذایی

  • غذای کودک

  • نوشیدنی های سرد

  • دمنوش های گیاهی

  • فرآورده های لبنی

  • صبحانه

  • نوشیدنی

  • 1
  • 2

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید