کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



توپ مرغ و انبه

گروه غذا: 

در ظرفی پنیر خامه ای ، برنج ، مرغ و پیازچه را باهم مخلوط کنید و بشکل گرد در اورید و در کاسه ایی بگذارید. روی کاسه راباسلفون بپوشانید و در یخچال 3 ساعت بگذارید بماند.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 300 گرم پنیر خامه ای
  • 1 پیمانه برنج پخته شده
  • 1 پیمانه مرغ پخته شده
  • 100 گرم پیازچه نگینی شده
  • 1 عدد انبه

روش تهیه توپ مرغ و انبه

  1. در ظرفی پنیر خامه ای ، برنج ، مرغ و پیازچه را باهم مخلوط کنید و بشکل گرد در اورید و در کاسه ایی بگذارید. روی کاسه راباسلفون بپوشانید و در یخچال 3 ساعت بگذارید بماند.
  2.  برای سرو توپ مرغ را در ظرف موردنظر بگذارید و انبه پوره شده روی توپ مرغ برزید و با کمی انبه و پیازچه تزیین کنید.

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید