کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



خورش مرغ و کنجد به روش آرام پز

گروه غذا: 

امروز یه پیشنهاد فوق‌العاده دارم برای خانم‌های کارمند و یا تمام دوستان پرمشغله .
مگه میشه که بعد از یه روز سخت و پرکار بیای خونه و دلت یه غذای تازه و گرم و صدالبته بی‌نهایت خوشمزه نخاد ؟
این خورش را خیلی راحت تهیه کنید و با برنج به همراه عزیزانتون میل کنید .

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • 1/2 قاشق سوپخوری پودر سیر
  • 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت
  • 3 قاشق سوپخوری آب

سس و چاشنی

  • 1/4 پیمانه سس سویا
  • 2 قاشق سوپخوری سس گوجه

مواد اصلی

  • 500 گرم فیله مرغ
  • 1/2 پیمانه عسل
  • 2 قاشق سوپخوری پرک پیاز خشک‌شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن مایع
  • 1 قاشق سوپخوری کنجد

روش تهیه خورش مرغ و کنجد به روش آرام پز

  1.  فیله‌ها را کف آرام‌پز قرار دهید .
    عسل ، سویا سس ، سس گوجه ، پرک پیاز و یا پیازداغ ، روغن مایع و پودر سیر را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا کاملاً یکنواخت مخلوط شوند .
    مواد آماده‌شده را روی فیله مرغ‌ها بریزید و آرام‌پز را روی درجه‌ی کم گذاشته و برای 3 تا 4 ساعت بپزید .
    حالا مرغ‌ها را از داخل سس بیرون بیاورید .
     آرد ذرت را در آب ریخته و مخلوط‌کنید تا کاملاً نرم و یکنواخت شود و سپس آن را به سس اضافه کنید . سس ترکیب‌شده و نهایی را به مدت حدوداً 10 دقیقه روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود .
     فیله‌های مرغ را به‌اندازه های کوچک و البته دلخواه برش دهید و آن‌ها را در سس نهایی بریزید و هم بزنید .
    روی آن‌ها کنجد بپاشید . غذای شما آماده‌ی سرو است .
  2. نکته : اگر می‌خواهید غذا زودتر آماده شود می‌توانید به‌جای آرام‌پز مرغ و مواد سس را در یک قابلمه و روی حرارت برای مدت حدوداً 2 ساعت بپزید .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید