توپ مرغ و انبه

گروه غذا: 
غذای اصلی , پیش غذا

در ظرفی پنیر خامه ای ، برنج ، مرغ و پیازچه را باهم مخلوط کنید و بشکل گرد در اورید و در کاسه ایی بگذارید. روی کاسه راباسلفون بپوشانید و در یخچال 3 ساعت بگذارید بماند.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 300 گرم پنیر خامه ای
  • 1 پیمانه برنج پخته شده
  • 1 پیمانه مرغ پخته شده
  • 100 گرم پیازچه نگینی شده
  • 1 عدد انبه

روش تهیه توپ مرغ و انبه

  1. در ظرفی پنیر خامه ای ، برنج ، مرغ و پیازچه را باهم مخلوط کنید و بشکل گرد در اورید و در کاسه ایی بگذارید. روی کاسه راباسلفون بپوشانید و در یخچال 3 ساعت بگذارید بماند.
  2.  برای سرو توپ مرغ را در ظرف موردنظر بگذارید و انبه پوره شده روی توپ مرغ برزید و با کمی انبه و پیازچه تزیین کنید.

بالا