کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



مسقطی انار

گروه غذا: 

نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 8 قاشق سوپخوری نشاسته
  • 2 پیمانه شکر
  • 1/2 پیمانه گلاب
  • 50 گرم کره
  • 4 پیمانه آب انار

روش تهیه مسقطی انار

  1. نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
    مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس شکر را اضافه کنید ، هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود ، در این مرحله گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید ، پس از اینکه مایه مسقطی شفاف شد کره را اضافه کنید.
    پس از اینکه کره ذوب شد مسقطی را داخل قالب یا لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.
  2. نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.
  3. مسقطی را میتوانید به صورت تک نفره و یا در قالب سرو کنید .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید