کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



چیکن استروگانوف

گروه غذا: 

گوشت سینه مرغ را ورقه ای کرده و سپس خلال کنید (طول خلال ها در حدود 6 و عرض آن ها 5/1 تا 2 سانتی متر باشد). پیاز را خلال کنید. 

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک و فلفل

مواد اصلی

  • 750 گرم سینه مرغ
  • 3 عدد پیاز متوسط
  • 70 گرم روغن
  • 125 گرم خامه
  • 1/2 پیمانه سس سفید
  • به میزان لازم سیب زمینی خلال و سرخ شده

روش تهیه چیکن استروگانوف

  1. گوشت سینه مرغ را ورقه ای کرده و سپس خلال کنید (طول خلال ها در حدود 6 و عرض آن ها 5/1 تا 2 سانتی متر باشد). پیاز را خلال کنید. در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز ها را به روغن اضافه کرده و تفت دهید تا بلوری شود.
  2. گوشت را به آن ها اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا آب گوشت کشیده شود. حدود نیم لیوان آب جوش به تابه اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه دهید تا گوشت پخته شود و آب به خورد آن برود. آرد را به مخلوط گوشت بیافزایید و کمی تفت دهید.
  3. حدود 2/1 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند تا غلیظ شود. بیف را در ظرف مورد نظر کشیده، سیب زمینی سرخ کرده دور آن بریزید و با خامه روی آن را تزیین کنید ( در صورت استفاده از سس سفید به جای آرد سفید، سس را به تابه اضافه کرده و بگذارید تا جوش بزند).
  4.   نکته : در صورتی که سینه مرغ را بسیار نازک و رشته ای برش دهید، احتیاج به پخت با آب ندارد.
  5.   نکته : برای ریختن خامه روی ظرف بهتر است آن را با مقداری شیر رقیق کنید و از آویشن و ادویه لیمو و فلفل و پودر سیر برای خوش طعم شدن آن استفاده کنید .
  6.   نکته : اگر دوست داشته باشید به این غذا قارچ تفت داده شده اضافه کنید ، میتوانید قارچ را با کره تفت دهید .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید