کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



سوفله پنیر و قارچ

دوستانی که به گیاه‌خواری علاقه دارید یا دنبال یک غذای سالم رژیمی میگردین و به دنبال تنوع در آشپزخانه خونه ی خودتون هستین با ما همراه شوید ...

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل

مواد اصلی

  • 50 گرم کره
  • 4 قاشق سوپخوری آرد
  • 1 پیمانه شیر
  • 4 عدد تخم مرغ
  • 150 گرم پنیر پارمزان
  • 280 گرم قارچ
  • 2 قاشق سوپخوری روغن مایع

روش تهیه سوفله پنیر و قارچ

  1. کره رو روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود آرد را به آن اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم تا مخلوط شوند شیر را به‌آرامی داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم نمک و فلفل راهم اضافه می‌کنیم وهم می‌زنیم غلظت مایه باید به حد غلظت فرنی برسد .
  2. زرده و سفیده رو از هم جدا کرده زرده‌ها رو می‌زنیم و داخل مایه می‌ریزیم .
  3. سفیده رو هم جداگانه می‌زنیم تا پف کند و به مایه اضافه می‌کنیم پنیر راهم داخل مواد می‌ریزیم وهم می‌زنیم کف ظرف سوفله رو چرب کرده و از مایه کمی کف ظرف می‌ریزیم روی آن قارچ‌های خردشده که تفت‌داده شده رو می‌ریزیم و دوباره از مایه روش می‌ریزیم فرراازقبل گرم کرده با درجه حرارت 180 و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید.
  4. نکته : 
  5. سوفله باید سریع مصرف شود که پف آن نخوابد .

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید