کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



بوریتو سرخ شدهویژه

پیاز و گوشت را به همراه فلفل قرمز و نمک تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود .

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک و فلفل

مواد اصلی

  • 300 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 1 عدد پیاز نگینی خردشده
  • 4 قاشق سوپخوری لوبیا قرمز پخته‌شده و یا کنسرو لوبیایله‌شده
  • 4 قاشق سوپخوری خامه‌ی ترش و یا پنیر خامه‌ای
  • 1/4 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 عدد گوجه‌فرنگی
  • 3 قاشق سوپخوری جعفری خردشده
  • 1 عدد فلفل سبز خردشده
  • به میزان لازم چیپس خلالی سرخ‌شده و یا کورن چیپس
  • به میزان لازم چیپسترتیلا
  • به میزان لازم نان لواش
  • به میزان لازم روغن مایع

روش تهیه بوریتو سرخ شده

  1. پیاز و گوشت را به همراه فلفل قرمز و نمک تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود .
  2. گوجه‌فرنگی ، جعفری خردشده ، پیاز قرمز خردشده و یا پیاز سرخ‌شده و فلفل سبز خردشده و  نمک و فلفل را نیز باهم مخلوط کرده و کنار بگذارید
  3. نان لواش را روی تخته کار قرار داده و از کنسرو لوبیایله‌شده و یا لوبیایپخته‌شده و له‌شده روی نان بمالید .
  4. نکته : به این سس دیپ لوبیا میگویند که می‌توانید از آن به‌عنوان سس و مزه استفاده کنید .
  5. از گوشت آماده روی سس ( دیپ ) لوبیا ریخته ، سپس از مخلوط گوجه روی آن ریخته ، کمی خامه‌ترش و یا پنیر خامه‌ای ریخته ، پنیر چدار و چیپس و ترتیلابه‌دلخواه روی آن بریزید .و از دو طرف نان را بسته ، بالا و پایین آن را نیز ببندید تا مثل بقچه شود .
  6. سپس آن را در یک تا دو قاشق روغن داغ و در یک تابه‌ی چدنی سرخ‌کنید

تماس با آکادمی شید

 این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  0098.2188024891
  0098.2188338059 
تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید