کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



پای هلو

گروه غذا: 

فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 1 پیمانه آرد
  • 1/2 پیمانه شکر قهوه ای
  • 1/2 پیمانه شکر سفید
  • 2 قاشق چایخوری Bk
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 3/4 پیمانه شیر
  • 1/2 پیمانه مارگارین آب شده
  • 1 عدد کمپوت هلو
  • 1 قاشق چایخوری دارچین

روش تهیه پای هلو

  1. فر را روی 200 درجه تنظیم کرده و بگذارید گرم شود. قالب 22*22 را چرب کنید.
  2. آرد و شکر سفید و شکر قهوه ای و bk و نمک و وانیل را با هم مخلوز کنید. شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد کره را اضافه کنید.
  3. مواد را داخل قالب ریخته و هلو ها را روی آن بچینید و دارچین روی آن بپاشید.
  4. 30 دقیقه بپزد تا طلایی شود.

تماس با آکادمی شید

 info@shidfood.com   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید