کاربر گرامی برای بهره مندی از خدمات آموزشی سایت و اطلاع از برنامه ها و دوره های جدید آموزش لطفا در سایت ثبت نام نمایید ! ثبت نام  / ورود به حساب کاربری 



مرغ تندوری

گروه غذا: 

سینه های مرغ را تکه تکه کرده و روی سطح آن چند برش ایجاد کنید. باقی مواد را کامل در ظرفی مخلوط کرده و تکه های مرغ را داخل آن بخوابانید تا کاملا به مواد آغشته و مزه دار شود. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه داریدتا مرغ کاملا مزه دار شود سپس دو طرف آن را در تابه گریل کنید تانرم و لطیف شود.

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 2 قاشق چایخوری پودر زیره
  • 1 قاشق سوپخوری زنجفیل تازه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • 1/2 قاشق چایخوری گراماسالا
  • به میزان لازم پودر تندوری

مواد اصلی

  • 5 عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • 2 عدد سیر له شده
  • 2 قاشق سوپخوری آبلیمو تازه
  • 2 قاشق سوپخوری پودر گشنیز
  • 80 میلی لیتر ماست پر چرب
  • 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی

روش تهیه مرغ تندوری

  1. سینه های مرغ را تکه تکه کرده و روی سطح آن چند برش ایجاد کنید. باقی مواد را کامل در ظرفی مخلوط کرده و تکه های مرغ را داخل آن بخوابانید تا کاملا به مواد آغشته و مزه دار شود. رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه داریدتا مرغ کاملا مزه دار شود سپس دو طرف آن را در تابه گریل کنید تانرم و لطیف شود.

تماس با آکادمی شید

 info@shidfood.com   0098.2188024891  0098.2188338059  تهران بزرگراه کردستان به سمت جنوب خیابان بیست و یکم شرقی پلاک 2 واحد 8
از طریق شبکه های اجتماعی با ما در تماس باشید