این بشقاب یک نمونه صبحانه کشاورزان آلمانی است که به نام Bauernfrühstück نیز معروف است، که به معنی صبحانه کشاورز میباشد.
مواد اولیه
برای 1 نفر
ادویجات
به میزان لازم نمک
مواد اصلی
4 عدد سیبزمینی
5 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1 پیمانه پیاز سفید
1/2 پیمانه پیازچه درشت خرد شده
1 پیمانه فلفل دلمه رنگی و سبز خرد شده
2 پیمانه ژامبون بره یا گوشت
1/4 پیمانه جعفری ریز شده
5 عدد تخممرغ زده شده
روش تهیه صبحانه آلمانی
در ظرفی پر از آب که کمی نمک به آن زده ایم، سیبزمینیها را خرد کرده، به 4 قسمت برش میدهیم و آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه میجوشانیم تا درست پخته شوند (از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید). سپس از آب بیرون میآوریم و با آب سرد آن ها را میشوئیم. آنها را به شکل مربعهایی 2.5 سانتیمتری میبریم و کنار میگذاریم. روغن زیتون یا روغن کرمانشاهی را در تابهای بزرگ روی شعله متوسط گرم میکنیم. پیازها و فلفل های خرد شده را اضافه مینمائیم. شعله را زیاد میکنیم. در حالی که به طور مرتب آن ها را هم میزنیم، تا وقتی که قهوهای شوند، حدود 2 الی 3 دقیقه به سرخ کردن ادامه میدهیم. سبزیجات را به یک طرف ماهیتابه هل میدهیم، سیبزمینیها و 1 قاشق سوپخوری روغن را به تابه اضافه میکنیم. سیبزمینیها برای 2 دقیقه هم زده و سرخ میکنیم. به سیبزمینیها نمک اضافه میکنیم. سپس ژامبون بره را اضافه میکنیم. مرتب هم میزنید، تا وقتی که حرارت به داخل ژامبونها نفوذ کند (حدود 1 تا 2 دقیقه) همه سبزیجات، سیب زمینی، ژامبون را با هم مخلوط میکنیم و روی آن جعفری میریزیم. تخممرغها را به مواد اضافه میکنیم (تخم مرغ باید بین سبزیجات و ژامبون پخش شود). به محض اینکه تخممرغها شروع به سفت شدن کردند، غذا را از روی شعله برمیداریم. ( البته اگر تخممرغ را کاملاً سفت دوست دارید بیشتر بگذارید روی حرارت بماند) صبحانه را بلافاصله و همراه سس کچاپ سرو میکنیم.