رولت پیازچه و شاهی

گروه غذا: 
غذای اصلی , پیش غذا

بعضی‌اوقات با مواد خیلی ساده و با دستور پخت خیلی ساده‌تر می‌توان غذاهایی تهیه کرد که خیلی زیبا و خوشمزه از آب درمیاید. مثلاً بعضی‌اوقات عکس غذایی را می‌بینیم که وقتی دستورش را نگاه می‌کنیم باورمان نمی‌شود به این راحتی می‌توان آن را آماده کرد.

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 1/8 قاشق چایخوری آویشن

مواد اصلی

  • 8 عدد تخم‌مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
  • 160 گرم آرد سفید
  • 1 پیمانه پیازچه ریز خردشده
  • 1 پیمانه شاهی خردشده
  • به میزان لازم گوجه گیلاسی
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سفید یا قرمز
  • 4 قاشق سوپخوری روغن مایع
  • 70 گرم کره
  • 3 قاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت

روش تهیه رولت پیازچه و شاهی

  1. کره و روغن مایع را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و کنار بگذارید. سپس تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی بزنید تا یکدست شود. پیازچه و شاهی خردشده را اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید. سپس نمک، آویشن و فلفل را نیز اضافه کنید.
  2. در صورت دلخواه برای سبزرنگ شدن می‌توانید از یک قطره رنگ سبز نیز استفاده کنید. در مرحله بعد مخلوط روغن و کره را بیفزایید و در آخر آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ‌پودر را اضافه کنید؛ حال مخلوط را با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. سپس کف سینی رولت به ابعاد 60×40 را کاغذ روغنی بگذارید و چرب کنید.
  3. مایه را درون سینی ریخته و در فر با دمای 220 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سریع رول کنید و بین حوله مرطوب قرار دهید؛ پس از خشک شدن کاغذ روغنی را جدا و رول کنید و بین آن گوجه گیلاسی قرار دهید.
  4. من رول‌های شاهی و پیازچه را با استفاده از صفحات مخصوص رولت (ریلیف مت) تهیه‌کرده‌ام. این صفحات را می‌توانید از لوازم قنادی‌ها تهیه کنید که طرح‌های مختلفی دارد.

بالا