برشهای نان تست را کف یک پیرکس بگذارید . ( میتوانید دو برش نان را روی هم قرار داده و ضخامت دو برابر نان را داشته باشید . )
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
8 عدد نان تست
4 عدد تخممرغ
1 پیمانه شیر
1/2 پیمانه خامه صبحانه
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/4 قاشق چایخوری پودر دارچین
1/2 پیمانه کره
1/2 پیمانه شکرقهوه ای
2 قاشق سوپخوری عسل
روش تهیه تست فرانسوی در فر
برشهای نان تست را کف یک پیرکس بگذارید . ( میتوانید دو برش نان را روی هم قرار داده و ضخامت دو برابر نان را داشته باشید . ) در یک ظرف تخممرغها ، شیر ، خامه ، وانیل و دارچین را ریخته و خوب هم زده تا کاملاً یکنواخت و یکدست شوند . مخلوط بهدستآمده را روی برش نانها بریزید و روی آن را بپوشانید . پیرکس را در یخچال بگذارید . بهتر است برای حدود 12 ساعت در یخچال بماند . برای این کار میتوانید مخلوط را شب آماده کرده و تا صبح در یخچال گذاشته تا برای صبحانه آماده باشد . فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرمکنید . کره ، شکر قهوهای و عسل را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت بگذارید ، تا زمانی که به حباب زدن برسد هم بزنید و سپس آن را روی نان و مخلوط تخممرغها بریزید . پیرکس را برای 40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .