سالاد پاستای یونانی

گروه غذا: 
غذای اصلی , پیش غذا

در قابلمه ای آب را جوش بیاورید. نمک و روغن اضافه کنید. پاستای پنه را به آن اضافه کنید .بگذارید تا پاستا در آب جوش در 10 دقیقه نرم شود. سپس پاستا را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید . اجازه دهید تا آب اضافی پاستا گرفته شود .

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 2 پیمانه پاستا پنه آبکش شده
  • 1/4 پیمانه سرکه قرمز
  • 1 قاشق سوپخوری آبلیمو
  • 2 عدد سیر له شده
  • 2 قاشق چایخوری پودر ارگانو
  • 2/3 پیمانه روغن زیتون
  • 10 عدد گوجه ی گیلاسی نصف شده
  • 1 عدد پیاز قرمز نگین شده
  • 1 عدد فلفل قرمز نگین شده
  • 1 عدد فلفل سبز نگین شده
  • 1/2 پیمانه خیار اسلایس شده
  • 1/2 پیمانه پنیر فتا خرد شده
  • 1/2 پیمانه زیتون سیاه اسلایس شده

روش تهیه سالاد پاستای یونانی

  1. در قابلمه ای آب را جوش بیاورید. نمک و روغن اضافه کنید. پاستای پنه را به آن اضافه کنید .بگذارید تا پاستا در آب جوش در 10 دقیقه نرم شود. سپس پاستا را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید . اجازه دهید تا آب اضافی پاستا گرفته شود .
  2. سرکه ، آب لیمو ، سیر ، ارگانو ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را با هم در ظرفی ریخته سریع با قاشق مخلوط کنید و کنار بذارید.
  3. در کاسه ای بزرگ پاستا، گوجه ، پیاز ، فلفل سبز و قرمز ، خیار ، زیتون و پنیر فتا را با هم مخلوط کنید.
  4. مواد سس را روی  پاستا بریزید و با هم مخلوط کنید .
  5. روی ظرف را بپوشانید و 3 ساعت قبل از  سرو در یخچال بگذارید.

بالا