نان بادبزنی

گروه غذا: 
نان ها
خمیر مایه ، شیر و مقداری از شکر را با هم مخلوط کرده  تا خمیرمایه عمل آید .
شکر و کره( به دمای محیط رسیده) و تخم مرغ را با هم بزنید . 

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 500 گرم آرد
  • 250 میلی لیتر شیر ولرم
  • 8 گرم خمیر مایه
  • 50 گرم کره
  • 60 گرم شکر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 30 گرم کره ذوب شده اضافی

روش تهیه نان بادبزنی

    خمیر مایه ، شیر و مقداری از شکر را با هم مخلوط کرده  تا خمیرمایه عمل آید .
    شکر و کره( به دمای محیط رسیده) و تخم مرغ را با هم بزنید . سپس مایه خمیر عمل آمده ، نمک و آرد را اضافه کنید. خمیر را کاملا" ورز دهید . وقتی خوب ورز خورد وبه دست نچسبید در کاسه قرار داده و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
    بعد از استراحت ، خمیر را به شکل مستطیل باز کنید . به ابعاد 5 * 5 ( به شکل مربع ) برش دهید . کره ذوب شده ی اضافی را روی خمیرها برس کنید و از مربع های برش خورده 5 تا روی هم بگذارید و در قالب مافین به صورت ایستاده قرار دهید. روی نانها کمی دارچین و شکردر صورت تمایل بپاشید . نانها را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه   سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید .(حمام فر فراموش نشود)
     
    حمام فر: یک کاسه یا ملاقه آب کف سینی فر ریخته تا ایجاد بخار کند. این روش به بهبود بافت نان کمک میکند.

بالا