غذایی متفاوت و بسیار خوشمزه . بهخصوص برای بچهها و عزیزانی که خیلی از ماهی خوششون نمیاد . !
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
1 قاشق سوپخوری پودر سیر، زردچوبه میخک و پودر لیمو
به میزان لازم آرد سوخاری و نمک و فلفل
مواد اصلی
500 گرم ماهی بدون تیغ ( ترجیحاً فیله ماهی )
1 عدد تخممرغ
2 قاشق سوپخوری جعفری و ریحان خردشده
4 عدد نان تست
2 عدد پیاز متوسط
2 عدد سیر
2 قاشق سوپخوری پیاز سرخشده
روش تهیه فیش بال ( کوفته ماهی )
پوست و تیغ و استخوان ماهی را جدا کرده و سپس فیلههای ماهی بهدستآمده را به همراه پیاز و سیر 2 بار چرخ کنید تا یکدست و نرم شود . نانهای تست را خردکرده و در مقداری آب و یا شیر حدود 1 دقیقه خیس کنید تا نرم شوند ، سپس با دست فشار داده تا رطوبت اضافی نان را بگیرید . نانهای خیس شده را به همراه ماهی چرخ شده ، تخممرغ ، جعفری خردشده و مقداری نمک و فلفل داخل کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوطکنید و در آخر پیاز سرخشده و ادویهها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند . از مواد آمادهشده بهاندازهی یک گردو برداشته و گرد کنید و آنها را داخل مخلوط آرد سوخاری و نمک فلفل که درست کردید بغلتانید . داخل یک ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و وقتیکه روغن داغ شد کوفتهها را در روغن انداخته و با حرارت ملایم سرخکنید تا طلایی و برشته شوند . کوفتهها آماده هستند و میتوانید با مقداری سس گوجه ، جعفری و دیگر سبزیجات تزیین کنید .