املت یونانی

گروه غذا: 
صبحانه

مواد لازم برای 6 نفر

مواد اولیه

برای 6 نفر

ادویجات

  • 2 قاشق سوپخوری آویشن

مواد اصلی

  • 8 عدد تخم مرغ
  • 1 فنجان پنیر پیتزا، یا پنیر گودا
  • 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1/2 فنجان پیاز خرد شده یا پیاز سرخ شده
  • 2 فنجان اسفناج شسته شده

روش تهیه املت یونانی

  1. اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
    اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
    تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
    با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
    سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند
  2. بهتر است فر را از قبل گرم کنید و سپس تابه را حدود یک دقیقه در فر قرارا دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند . 

بالا