اسکرامبل

گروه غذا: 
صبحانه

بسیاری اسکرامبل را با نام املت میشناسند . صبحانه ای بی نظیر که برای هر سفره ای مناسب است .

زمان آماده سازی

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک
  • به میزان لازم فلفل

مواد اصلی

  • 2 قاشق سوپخوری شیر
  • 2 قاشق سوپخوری خامه
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 25 گرم کره

روش تهیه اسکرامبل

  1. تخم مرغ را در ظرفی شکانده ، نمک ، فلفل ، خامه ، شیر را به آن اضافه نموده و با همزن دستی هم زده تا کاملا" مخلوط شوند . کره را در ماهی تابه ای که گود است انداخته و حرارت دهید تا کره ذوب شود. مخلوط تخم مرغ را به ماهی تابه افزوده و با لیسک از کف هم بزنید . تا آنجایی که کل مواد یک دست سفت شوند . مواد تخم مرغ که داغ می باشد را روی نان تست که در فر یا تستر حرارت داده اید کشیده و هم اکنون اسکرامبل آماده ی سرو میباشد .

بالا