در قابلمه ای آب را جوش بیاورید. نمک و روغن اضافه کنید. پاستای پنه را به آن اضافه کنید .بگذارید تا پاستا در آب جوش در 10 دقیقه نرم شود. سپس پاستا را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید . اجازه دهید تا آب اضافی پاستا گرفته شود .
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
2 پیمانه پاستا پنه آبکش شده
1/4 پیمانه سرکه قرمز
1 قاشق سوپخوری آبلیمو
2 عدد سیر له شده
2 قاشق چایخوری پودر ارگانو
2/3 پیمانه روغن زیتون
10 عدد گوجه ی گیلاسی نصف شده
1 عدد پیاز قرمز نگین شده
1 عدد فلفل قرمز نگین شده
1 عدد فلفل سبز نگین شده
1/2 پیمانه خیار اسلایس شده
1/2 پیمانه پنیر فتا خرد شده
1/2 پیمانه زیتون سیاه اسلایس شده
روش تهیه سالاد پاستای یونانی
در قابلمه ای آب را جوش بیاورید. نمک و روغن اضافه کنید. پاستای پنه را به آن اضافه کنید .بگذارید تا پاستا در آب جوش در 10 دقیقه نرم شود. سپس پاستا را داخل آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید . اجازه دهید تا آب اضافی پاستا گرفته شود .
سرکه ، آب لیمو ، سیر ، ارگانو ، نمک ، فلفل و روغن زیتون را با هم در ظرفی ریخته سریع با قاشق مخلوط کنید و کنار بذارید.
در کاسه ای بزرگ پاستا، گوجه ، پیاز ، فلفل سبز و قرمز ، خیار ، زیتون و پنیر فتا را با هم مخلوط کنید.
مواد سس را روی پاستا بریزید و با هم مخلوط کنید .
روی ظرف را بپوشانید و 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.