فرنی کاراملی

گروه غذا: 
دسر و شیرینی, صبحانه

شکر را کف قابلمه ریخته،روی حرارت قرار میدهیم تا کارامل شود.دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می ریزیم تا کاملا بجوشد و کارامل  در شیر حل شود.

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 3 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه شکر
  • 2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 1 1/5 پیمانه خامه
  • 1 3/4 قاشق چایخوری وانیل
  • به میزان لازم نمک

روش تهیه فرنی کاراملی

  1. شکر را کف قابلمه ریخته،روی حرارت قرار میدهیم تا کارامل شود.دو پیمانه از شیر را روی شکر کارامل شده می ریزیم تا کاملا بجوشد و کارامل  در شیر حل شود.
  2. در یک کاسه تخم مرغ،وانیل،نمک،نشاسته و یک پیمانه باقیمانده از شیر را با همزن دستی کاملا میزنیم؛سپس آرام آرام به مواد در حال جوش اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند.
  3. در آخر خامه را اضافه کرده و حرارت را خاموش می کنیم و درون لیوان های کوچک و یا کاسه بریزید و به دلخواه تزیین کنید

بالا