کوفته سبزیجات ( کوفته عدس )

گروه غذا: 
غذای اصلی

ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. اگر روی آن كف كرد با قاشق بگیرید. شعله‌ آن را كم كنید، نمك بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود.

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمك و فلفل
  • به میزان لازم موسیر و آبلیمو

مواد اصلی

  • 1/3 پیمانه عدس
  • 2 پیمانه آب
  • 1/3 پیمانه بلغور
  • 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 1/2 قاشق چایخوری زیره سبز
  • 3 قاشق سوپخوری جعفری خردشده

روش تهیه کوفته سبزیجات ( کوفته عدس )

  1. ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. اگر روی آن كف كرد با قاشق بگیرید. شعله‌ آن را كم كنید، نمك بزنید و بگذارید 30 دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود.
  2. حالا بلغور را درون ظرف بریزید و به‌ آن نمك بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب كم است می‌توانید اضافه كنید. با هم مخلوط كنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم كم شود.
  3. در همین حین روغن را درون یك ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز را درون روغن بریزید و 15 ـ 10 دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره را درون ظرف ریخته و كمی تفت دهید.
  4. وقتی عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط كنید.
  5. همه مواد را درون یك كاسه بریزید. دستان خود را كمی خیس كنید و  5 ـ 3 دقیقه مواد را ورز دهید. اگر مواد به دستتان می‌چسبد كمی دست خود را خیس كنید و اگر مواد به نظرتان خشك شده كمی آب به آن اضافه كنید. جعفری را نیز به مخلوط اضافه كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید. در نهایت مواد را به صورت كوفته به اندازه‌های دلخواه درون ظرف چیده و با جعفری تزیین كنید.

بالا