چیز کیک پرتقال

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

دور قالب را کاغذ گذاری کنید. بشقاب مورد نظر را انتخاب کرده و داخل آن را نایلون بگذارید. کره را داخل قابلمه بریزید تا آب شود و بجوشد.

 

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 120 گرم کره
  • 1/2 عدد بیسکوئیت پتی بور آسیاب شده
  • 250 گرم پنیر خامه‌ای
  • 100 گرم شکر
  • 2 عدد پوست رنده شده پرتقال
  • 1/2 پیمانه آب پرتقال
  • 4 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
  • 350 گرم خامه قنادی فرم گرفته
  • 30 عدد پرتقال فیله شده
  • 50 گرم پودر ژله پرتقال

روش تهیه چیز کیک پرتقال

  1. دور قالب را کاغذ گذاری کنید. بشقاب مورد نظر را انتخاب کرده و داخل آن را نایلون بگذارید. کره را داخل قابلمه بریزید تا آب شود و بجوشد.
  2. بعد بیسکوئیت آسیاب شده را داخل قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و با قاشق در سطح قالب پخش کنید و خوب به اطراف و ته قالب فشار دهید تا صاف و یکدست شود. قالب را داخل یخچال قرار دهید.
    پنیر خامه‌ای را داخل ظرفی ریخته و شکر و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا پنیر خامه‌ای لطیف شود.
  3. آب پرتقال را داخل کاسه‌ای ریخته و پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید سپس روی بخار آب قرار دهید. در این لحظه خامه فرم گرفته شده و فیله‌های پرتقال را به پنیر خامه‌ای اضافه و خوب مخلوط کنید. ژلاتین آب شده را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و بعد از نیم ساعت که بیسکوئیت خودش را گرفته، داخل قالب بریزید و با قاشق مواد را صاف کنید و داخل یخچال قرار دهید.
  4. پودر ژله پرتقال را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید تا حل شود و نصف لیوان آب سرد را اضافه کنید. با هم مخلوط کرده و وقتی ژله خنک شد، بعد از نیم ساعت که پنیر خودش را گرفت، روی چیز کیک بریزید. می‌توانید دسر را با برش‌های پرتقال یا فیله پرتقال تزئین کنید و داخل یخچال قرار دهید. بعد از 2 ساعت نایلون را از زیر چیز کیک خارج کنید و در ظرف بگذارید .

بالا