این دسر علاوه بر ظاهر بسیار زیبا و هوس انگیز طعم بسیار
دلپذیری هم دارد .
برای میهمانی ها و مراسم خاص مثل جشن شب یلدا میتواند
انتخاب فوق العاده ای باشد .
مواد اولیه
برای 1 نفر
مواد اصلی
800 گرم کرم پنیری
به میزان لازم مایهی کاپ کیک هندوانه
1 قاشق سوپخوری رنگ قرمز
1 قاشق سوپخوری رنگ سبز
3 قاشق سوپخوری چیپس شکلات
روش تهیه چیز کیک هندوانه
1- مایهی کاپ کیک هندوانه را تهیه نمایید ( دستور تهیهی آن را اینجا ببینید . ) 2- کف یک قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید . 3- مایهی کاپ کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 35 دقیقه در فر یا دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید ( بهتر است فر از 15 دقیقه قبل گرم شده باشد . ) 4- پس از خنک شدن کیک بهوسیلهی چاقوی ارهای آن را از طول نصف کنید . 5- کرم پنیری را دو قسمت کرده به نیمی از آن رنگ سبز و به نیمهی دیگر رنگ قرمز اضافه کنید تا رنگ دلخواه و مطلوب به دست بیاید . 6- کرم پنیری قرمز را بین ( وسط ) کیک برش شده بمالید و روی آن چیپس شکلات بپاشید . 7- روی کیک را نیز با کرم پنیری قرمز پوشش دهید . 8- اطراف آن را با کرم پنیری سبز پوشش دهید . 9- روی چیز کیک را چیپس شکلات پاشیده و به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید . 10- بهصورت مثلثی برش کنید .