کیک اسفناج

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

ایده ای نو و خوشمزه برای پخت کیک

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 2 پیمانه آرد
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 3 1/2 پیمانه روغن مایع
  • 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 قاشق سوپخوری آبلیمو ترش و تازه
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 1/2 پیمانه اسفناج خام له شده

روش تهیه کیک اسفناج

  1. ابتدا اسفناج را کاملاً له کنید
    سپس روغن و آب‌لیمو را در یک میکسر خوب مخلوط می‌کنیم
    سپس تخم‌مرغ‌ها رو یکی‌یکی افزوده با همزن خوب می‌زنیم
    بعد شکر را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم و در آخر آرد و بیکینگ‌پودر را که الک شده است را اضافه نموده و در قالب کیک قطر 23 سانتی‌متر ریخته که کف آن را کاغذ روغنی انداخته‌اید،
  2. در فر گرم شده به مدت 45 دقیقه بپزید سپس کنار گذاشته خنک شود از قالب خارج نموده و با پنیر ماسکارپونه و یا پنیر خامه‌ای تزیین کنید.

بالا