پودینگ قهوه ی ایرلندی

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

یک دسر فوق العاده  خوشمزه و فوری

برای خانم های پر مشغله 

مواد اولیه

برای 2 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 4 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
  • 1/4 فنجان شکر قهوه ای
  • 2 فنجان خامه سنگین
  • 1 قاشق سوپخوری پودر اسپرسوفوری
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • به میزان لازم خامه ی روی پودینگ خامه سنگین
  • 1 فنجان خامه ی روی پودینگ خامه سنگین

روش تهیه پودینگ قهوه ی ایرلندی

  1. نشاسته ذرت ، شکر و نمک را با هم مخلوط نمایید . خامه سنگین را اضافه کرده روی حرارت بخار آب با همزن برقی بزنید تا نرم و غلیظ شود .
    خامه را از روی حرارت برداشته و پودر اسپرسو را اضافه کنید و مخلوط نمایید . پودینگ را به اندازه ی مساوی در 6 لیوان ریخته و 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود .
    برای تهیه خامه روی پودینگ خامه را با سرعت بالای همزن بزنید و در حین هم زدن شکر را 1 قاشق 1 قاشق به آن اضافه کنید تا پوک و غلیظ شود .
    مقدار کمی پودر اسپرسو در حدی که بین دو انگشت جا بگیرد به خامه اضافه نمایید و روی پودینگها را با خامه پرکنید و در صورت تمایل با شکلات سکه ای تزئین کنید.

بالا