ناگت مرغ

گروه غذا: 
غذای اصلی

یکی از جذاب ترین و خوشمزه ترین غذاهایی که میتوانید در میهمانی ها داشته باشید و همه ی میهمانها از کوچک تا بزرگ مجذوب طعم و زیبایی آن باشند .....

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • به میزان لازم نمک و فلفل

مواد اصلی

  • 300 گرم سینه مرغ پخته و چرخ شده
  • 100 گرم پنیر پیتزا
  • 1 قاشق سوپخوری سس خردل
  • 1 عدد سیر درشت
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • به میزان لازم روغن
  • به میزان لازم پودر سوخاری

روش تهیه ناگت مرغ

  1. - ابتدا سینه مرغ را با کمی آب و پیاز و سیر خرد نشده می‌گذاریم بپزد. بعد از پخت، وقتی مرغ کمی خنک شد، داخل دستگاه غذاساز ریخته، همراه نمک، فلفل، پنیر و سس خردل مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.
    - وقتی مواد منسجم شد و به شکل خمیری درآمد کمی از آن را برمی‌داریم و در کف دست به شکل بیضی درمی‌آوریم و وسط آن را با دو انگشت از طرفین به داخل فشار می‌دهیم تا تقریبا به حالت پروانه درآید و شکل ناگت‌ها به دست آید. قطر ناگت نباید زیاد باشد؛ ناگت‌ها را داخل مخلوط پودرسوخاری و فلفل قرمز می‌گذاریم و به آن ‌آغشته می‌کنیم و داخل روغن می‌اندازیم تا سرخ شود. نیازی نیست روغن زیاد باشد.
  2. نکته: دقت کنید که ناگت‌ها را زیاد به پودر آغشته نکنید چون رطوبت گوشت گرفته می‌شود و ترک برمی‌دارد. 

بالا