قارچ های شکم پر

فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید .
کف سینی فر را با روغن چرب کنید

مواد اولیه

برای 1 نفر

ادویجات

  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز

مواد اصلی

  • 250 گرم قارچ تازه
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پنیر خامه ای
  • 1 عدد سیر تازه ی رنده شده
  • 1/4 پیمانه پودر پنیر پارمزان

روش تهیه قارچ های شکم پر

  1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید .
    کف سینی فر را با روغن چرب کنید
    قارچ ها را شسته و با احتیاط ساقه ی آنها را شکسته و جدا کنید . و انتهای ساقه که معمولا سیاه شده را ببرید . و بقیه ساقه را ریز خرد کنید .
    روغن را داخل یک ماهی تابه ریخته و آنرا روی حرارت قرار دهید . ساقه قارچ های خرد شده و سیر رنده شده را در روغن ریخته و حرارت دهید ، حرارت را تا حدی ادامه دهید تا آب آن گرفته شود . مراقب باشید که سیر ها نسوزند . در این حالت از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود .
    پس از اینکه مخلوط سیر و ساقه قارچ ها کمی خنک شد پنیر خامه ای ، پودر پنیر پارمزان ، فلفل و پودر پیاز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که ترکیب نرم و یکنواختی به دست آید . حالا با یک قاشق داخل قارچ ها را با این مخلوط پر کنید .
    قارچ های پر شده را در سینی فر که از قبل آماد ه کردید بچینید و برای حدود 20 دقیقه در فر بگذارید .
    از فر در آورده و در ظرفی که دوست دارید بچینید . آماد ه شد . نوش جان

بالا