دانه فلفل را داخل سرکه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید . زمانی که حجم سرکه نصف شد ،آب را اضافه کرده و حرارت دهید
مواد اولیه
برای 2 نفر
سس و چاشنی
به میزان لازم نمک
مواد اصلی
100 میلی لیتر کره دوغ گرفته
1 عدد زرده تخم مرغ
6 عدد فلفل نکوبیده
2 قاشق سوپخوری آب
4 قاشق سوپخوری سرکه سفید
1 قاشق سوپخوری آب لیمو تازه
روش تهیه سس هلندیز
تا نصف شود . مخلوط را صاف کرده و همراه زرده روی بخار آب با همزن دستی تند بزنید. بعد از 1 دقیقه ظرف را از روی بخار برداشته و کره دوغ گرفته را آرام آرام اضافه کرده و تند بزنید تا سس شکل بگیرد . در آخر آب لیمو را اضافه کرده هم زده و در این زمان سس آماده است