سس هلندیز

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

دانه فلفل را داخل سرکه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید . زمانی که حجم سرکه نصف شد ،آب را اضافه کرده و حرارت دهید

مواد اولیه

برای 2 نفر

سس و چاشنی

  • به میزان لازم نمک

مواد اصلی

  • 100 میلی لیتر کره دوغ گرفته
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • 6 عدد فلفل نکوبیده
  • 2 قاشق سوپخوری آب
  • 4 قاشق سوپخوری سرکه سفید
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو تازه

روش تهیه سس هلندیز

  1. تا نصف شود . مخلوط را صاف کرده و همراه زرده روی بخار آب با همزن دستی تند بزنید. بعد از 1 دقیقه ظرف را از روی بخار برداشته و کره دوغ گرفته را آرام آرام اضافه کرده و تند بزنید تا سس شکل بگیرد . در آخر آب لیمو را اضافه کرده هم زده و در این زمان سس آماده است

بالا