طعم و عطر و احساس بینظیری که سیبزمینی سرخشده ، پیاز و گوجه به این املت میده باعث شده که این دستور از زمانهای دور تابهحال یکی از محبوبترین دستورات برای درست کردن املت باقی بمونه . امتحان کنید بیشک شما هم عاشقش خواهید شد .
مواد اولیه
برای 2 نفر
ادویجات
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل
مواد اصلی
1/2 پیمانه روغنزیتون
250 گرم سیبزمینی که باید پوست گرفتهشده و نازک برش ( اسلایس ) شود
1 عدد پیاز بزرگ یک عدد که نازک برش داده میشود ( اسلایس شود . )
4 عدد تخممرغ
2 عدد گوجه فرنگی
2 عدد پیازچه
روش تهیه املت سیبزمینی اسپانیایی
- در یک قابلمه و یا ماهیتابهی بزرگ روغنزیتون را ریخته و روی حرارت متوسط میگذاریم . به سیبزمینیها نمک و فلفل زده و داخل روغن میریزیم تا پخته و طلایی شوند . حتی میتونیم آنها را تا قهوهای شدن و ترد شدن هم بپزیم . - وقتی سیبزمینیها طلایی شدند به روغن داخل ظرف پیازها را اضافه کرده و حرارت داده تا پیازها نرم شده و آرامآرام به قهوهای تغییر رنگ بدهند . - حالا تخممرغها را در یک ظرف دیگر شکسته و با نمک و فلفل خوب هم زده و مخلوطکنید . این مخلوط را داخل ماهیتابه ریخته ولی حالا حرارت را کم کنید . مواد داخل ماهیتابه را هم بزنید تا تخممرغها بپزد . حالا با یک کفگیر کف تخممرغ را از ماهیتابه جدا کرده و یک بشقاب روی ماهیتابه بگذارید . بااحتیاط ماهیتابه را برگردانید تا تخممرغ از ماهیتابه به بشقاب منتقل شود . دوباره تخممرغ را به ماهیتابه برگردانید تا بتوانید روی تخممرغ را که هنوز نپخته را هم بپزید . - وقتی طرف دیگر تخممرغ هم پخت از ماهیتابه درآورده و به ظرفی که میخواهید سرو کنید منتقل کنید ، حالا آن را با گوجه و پیازچهها تزیین کنید . آماده شد ولی تا سرد نشده میل کنید .