تارت سبزیجات

فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد گرم كنيد ،آرد و شكر و بيكينگ پودر و فلفل سياه و كره را با هم مخلوط كنيد تا به صورت خرده نان در آيد

مواد اولیه

برای 2 نفر

مواد اصلی

  • 2 پیمانه آرد سفید
  • به میزان لازم شکر
  • 1/2 قاشق چایخوری بیکینک پودر
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 پیمانه کره
  • 4 قاشق سوپخوری آب یخ
  • 5 عدد تخم مرغ
  • 1/2 پیمانه شیر پر چرب
  • 1 پیمانه تره فرنگی
  • 1 پیمانه قارچ سفید
  • 5 عدد مارچوبه
  • به میزان لازم روغن زیتون
  • به میزان لازم نمک و فلفل

روش تهیه تارت سبزیجات

  1. فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد گرم كنيد ،آرد و سكر و بيكينگ پودر و فلفل سياه و كره را با هم مخلوط كنيد .
  2. تا به صورت خرده نان در آيد سپس آب سرد را اضافه كنيد تا خمير درست شود و به دست نچسبد .خمير را در يخچال استراحت دهيد سپس خمير را بين كاغذ روغني باز كرده و درون قالب تارت انداخته اضافه هاي خمير را جدا كنيد سپس روي آن را كاغذ روغني گذاشته و لوبيا ريخته وابتدا در يخچال ٣٠دقيقه استراحت دهيد سپس درون فر به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد تا خمير طلائي شود .از فر خارج كنيد كنار گذاشته تا خنك شود .
  3. تخم مرغ و شير و يا خامه را با مفتول بزنيد تا يك دست شود نمك و ادويه را اضافه كنيد ،تره فرنگي و نخودفرنگي و قارچ و مارچوبه را با هم به همراه كني روغن زيتون و كمي نمك به مدت ٦دقيقه حرارت دهيد تا نرم شود سپس درون نان تارت پخته و خنك شده ريخته و مايه تخم مرغي را روي آن بريزيد به مدت ٣٠ دقيقه درون فر پخته به طوري كه سطح آن طلائي شود .
  4. بعد از خنك شدن برش بزنيد .

بالا