فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد گرم كنيد ،آرد و شكر و بيكينگ پودر و فلفل سياه و كره را با هم مخلوط كنيد تا به صورت خرده نان در آيد
مواد اولیه
برای 2 نفر
مواد اصلی
2 پیمانه آرد سفید
به میزان لازم شکر
1/2 قاشق چایخوری بیکینک پودر
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 پیمانه کره
4 قاشق سوپخوری آب یخ
5 عدد تخم مرغ
1/2 پیمانه شیر پر چرب
1 پیمانه تره فرنگی
1 پیمانه قارچ سفید
5 عدد مارچوبه
به میزان لازم روغن زیتون
به میزان لازم نمک و فلفل
روش تهیه تارت سبزیجات
فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد گرم كنيد ،آرد و سكر و بيكينگ پودر و فلفل سياه و كره را با هم مخلوط كنيد .
تا به صورت خرده نان در آيد سپس آب سرد را اضافه كنيد تا خمير درست شود و به دست نچسبد .خمير را در يخچال استراحت دهيد سپس خمير را بين كاغذ روغني باز كرده و درون قالب تارت انداخته اضافه هاي خمير را جدا كنيد سپس روي آن را كاغذ روغني گذاشته و لوبيا ريخته وابتدا در يخچال ٣٠دقيقه استراحت دهيد سپس درون فر به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد تا خمير طلائي شود .از فر خارج كنيد كنار گذاشته تا خنك شود .
تخم مرغ و شير و يا خامه را با مفتول بزنيد تا يك دست شود نمك و ادويه را اضافه كنيد ،تره فرنگي و نخودفرنگي و قارچ و مارچوبه را با هم به همراه كني روغن زيتون و كمي نمك به مدت ٦دقيقه حرارت دهيد تا نرم شود سپس درون نان تارت پخته و خنك شده ريخته و مايه تخم مرغي را روي آن بريزيد به مدت ٣٠ دقيقه درون فر پخته به طوري كه سطح آن طلائي شود .