فر را با دماي ١٥٠ درجه سانتي گراد يا ٢٧٠ درجه فارنهايت گرم كنيد .كاغذهاي كاپ كيك را درون قالب هاي مافين بچينيد
مواد اولیه
برای 2 نفر
سس و چاشنی
200 گرم شکلات سفید
100 گرم خامه صبحانه
1 قطره رنگ سفید
50 گرم کره
20 گرم شکر سفید
مواد اصلی
435 گرم آرد سفید
260 گرم پودر قند
1/8 قاشق چایخوری نمک
3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
375 میلی لیتر شیر
125 میلی لیتر روغن مایع
125 گرم کره نرم (به دمای محیط رسیده)
2 قاشق سوپخوری ماست چکیده
روش تهیه کاپ کیک شکلات سفید برفی
در ظرف همزن آرد سفيد ،بيكينگ پودر و پودر قند و نمك را با هم مخلوط كنيد سپس كره نرم را اضافه نموده و با همزن كمي بزنيد .
در ظرفي ديگر ماست و شير و تخم مرغ و روغن و وانيل را با هم مخلوط كنيد و با مفتول بزنيد تا يك دست شود سپس به مخلوط مواد خشك اضافه كنيد
سپس با همزن به مدت ٣ تا ٤ دقيقه بزنيد تا يك دست شود سپس درون كاغذ هاي مافين را تا نيمه پر كنيد و در فر به مدت ٣٠ دقيقه بپزيد و پس از خنك شدن با كرم تزيئن كنيد .
طرز تهیه كرم روي كاپ كيك :همه مواد را با هم مخلوط كرده و درون ماكروفر قراد داده تا شكلات روان و سس روان شود سپس روي آن را پوشانده ودر يخچال گذاشته تا خنك شود با همزن بزنيد و با ماسوره شماره ١mويلتون روي كاپ كيك را با كرم تزيين كنيد.