سالاد خیار خامه ای

گروه غذا: 
پیش غذا

در یک کاسه خیار ،پیاز و نمک را باهم مخلوط کنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه کنار بگذارید.

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 2 عدد خبارپوست کنده و ورقه شده
  • 1 عدد پیاز شیرین
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی
  • 1/2 پیمانه مایونز
  • 2 قاشق سوپخوری سرکه
  • 1 قاشق چایخوری شکر سفید
  • 1 قاشق سوپخوری شوید تازه
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

روش تهیه سالاد خیار خامه ای

  1. در یک کاسه خیار ،پیاز و نمک را باهم مخلوط کنید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه کنار بگذارید.
  2. بعداز 30 دقیقه خیار ها را در یک صافی بریزدو هر چند دقیقه ظرف را تکان دهید تا اب اضافی آن گرفته شود . بمدت نیمساعت این کار را انجام دهید.
  3. در یک کاسه دیگر مایونز ، سرکه و شکر و شویدو پودر سیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و سریع هم بزنید تا یکدست شود . این مواد اماده شده را روی خیار ها بریزد  و خوب هم بزنید  و روی ظرف را با سلفون بپوشانید.
  4. روی ظرف را بپوشانید و برای مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید .

بالا