کوکی گیلاس و جو

گروه غذا: 
دسر و شیرینی

 فر را روی 175 درجه تنظیم کرده و میگذاریم گرم شود. آرد و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده

مواد اولیه

برای 1 نفر

مواد اصلی

  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 3 پیمانه آرد
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 پیمانه روغن قنادی
  • 1/2 پیمانه کره
  • 1 1/2 پیمانه شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری شربت گیلاس
  • 1 قاشق چایخوری وانیل
  • 2 پیمانه جو پرک
  • 1/2 پیمانه گیلاس خرد شده
  • 1 پیمانه گردو خرد شده

روش تهیه کوکی گیلاس و جو

  1. فر را روی 175 درجه تنظیم کرده و میگذاریم گرم شود. آرد و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده.
  2. در کاسه ای جدا کره و روغن و شکر و تخم مرغ و شربت  و وانیل را با هم مخلوط کرده و بعد آرد را اضافه می کنیم.
  3. جو و گیلاس و گردو را اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم.توپ های کوچک از خمیر بر می داریم و توی سینی پخش می کنیم.8 تا 10 دقیقه بپزد.

بالا